Dag 6 en dag 7 - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Davy Stam - WaarBenJij.nu Dag 6 en dag 7 - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Davy Stam - WaarBenJij.nu

Dag 6 en dag 7

Door: davystam85

Blijf op de hoogte en volg Davy

12 Mei 2012 | Costa Rica, San José

Dag 6: la Fortuna

Vandaag vroeg op om een bezoek te brengen aan de hangbruggen van la Fortuna. Onderweg vele gieren gezien in de lucht en bij aankomst bij de bruggen zagen we een mooie blauwe Ara. Ook vandaag was de vulkaan van een afstand zonder bewolking te zien, wat zelden twee dagen achter elkaar het geval is. De tocht over de hangbruggen was zwaar. Op veertig meter tussen de boomtoppen twee uur wandelen en op de.paadjes stijl op en neer. Tijdens de rit kwamen we met een klein groepje drie giftige slangen tegen De koraalslang vluchtte snel toen we langs liepen eb daarnaast twee kleinere slangen gezien welke tevens zeer giftig bleken te zijn. In de middag tijdens de lunch de finale van de europa.league gezien en in de middag brachten we een bezoek aan de warmwaterbronnen van baldi. Deze bronnen komen op natuurlijke wijze van de vulkaan. Vooral de glijbanen waren populair. Heerlijk avond eten in la Fortuna....een top dagje!

Dag 7 naar Rincon de la Vieja

De enige echte reisdag deze vakantie. Onderweg gestopt voor het mooie uitzicht op het meer van Arenal onder het genot van een smoothie. Even later kwamen we een zeldzame en bedreigde ocelot dood tegen langs de weg. Lunch in het snikhete Liberia waarna we bij aankomst in de Buena vista lodges andere kamers kregen met een schitterend uitzicht over de vallei met een mooie zonsondergang. Nog even een bezoekje gebracht aan het zwembad en de komende dagen stond een zeer lange wandeling, een canopy tour op het programma en zijn we waarschijnlijk zeer goed weggekomen nadat we dicht in de buurt van een poema zijn geweest Costa Rica is onvergetelijk met een heerlijk weertje, amper regen en een indrukwekkende natuur. De fototjes komen zeker mee op het familiedagje! Vanavond zal ik er nog even wat fototjes bij doen!

• 13 Mei 2012 - 07:45

Karin En Marcel :

Jammer dat je de poema niet kon zien...,
    Maar misschien komt het nog!!
    Tob 1 gisteren met 6-4 gewonnen ( 3 goals Ferry)
    Geniet nog maar lekker e zie je nieuwe vriendin
    wel binnenkort ....

• 13 Mei 2012 - 14:10

Je Moeder:

hoi schat, bedankt voor je moederdag sms, heel attent. Ik lees dat je genoeg meemaakt veel natuur en dieren. Wij zien hier mooie dorpjes en kathedralen, ook leuk. Kiki vermaakt zich prima.
    Vanaf vandaag hebben we waarschijnlijk weer geen internet dus weet niet of we je verslagen kunnen lezen. Veel plezier en tot lezens xxxxx

• 13 Mei 2012 - 20:07

Wendy:

hey neefje!

wat goed om te lezen dat je het nog steeds zo naar je zin heb! het ziet er allemaal echt top uit! geniet nog maar lekker daar! en idd neem de foto's maar mee want ik ben erg benieuwd! tot snel lieverd! dikke kus je nicht!;)

• 13 Mei 2012 - 20:15

Gemsy & Belle:

Hey Davy :P food is looking yummy!! Nick showed me a picture of the animal that was dead :( how sad..but I think that Costa Rica is really meeting your expectations which is great =) your gerbil is doing well but VERY fat haha ...unfortunetly I have had to bring mine back home as the 'fat one' Buck was really sick :( the same problem as your previous gerbil..we will be taking her to the vet tomorrow evening but I'm not sure of the outcome..it may be positive though because my other gerbil and yours seem to get on very well :) so maybe it works out in the end...Enjoy the rest of your trip...look forward to seeing even more lovely photo;s..my mum loves the one with the waterfall :) can't believe you took that with your phone she says ;)