3,2,1.....lift off
Blijf op de hoogte en volg Davy
04 Maart 2019 | Verenigde Staten, Kissimmee
Nadat het gister 30 graden en bewolkt was is het vandaag 30 graden en zon. Tijd dus om op pad te gaan naar het waterpark van seaworld genaamd Aquatica. Om tien uur stonden we al klaar om een plekje op het strand te reserveren met een parasol. Waar wij grote drukte verwachten door het weer, was het in de ochtend nog goed te doen. We gingen snel een paar grote glijbanen doen zoals de Ray Rush. Een gloednieuwe glijbaan waarbij je samen in een band een erg spannend parcours aflegt. Daarna door naar Taumata racer waarbij je op een matje een race tegen elkaar aflegt. Naast de glijbanen heeft het park ook twee rivieren waarbij je bij de lazy river rustig kan dobberen en langs een grote glazen wand komt waar je de commerson dolfijnen ziet zwemmen, en een snelle river waarbij je wordt voorgestuwd en er af en toe een goede acceleratie in zit. Heerlijk. Vlak voor de lunch gingen we naar de grote attractie van het park, de ihu's breakaway falls. Je werd op grote hoogte in een koker gezet en na enkele seconden verdwijnt de vloer onder je voeten. Omdat Shirley het toch te spannend vond mocht Davy de glijbaan even testen. Nadat hij toch beduusd van de snelheid en de beleving beneden aan kwam lieten we het maar hierbij. Wat een extreme belevenis was dit. Leuk maar niet meer haha. In de middag was het tijd om lekker op een bedje op het strand te liggen en nog een rondje te doen voordat we om half vijf het park verlaten. Allebei goed gekleurd (vooral rood) In de avond hebben we opnieuw een bezoek gebracht aan Disney Springs. Wat is het hier toch gezellig in de avond als het druk is en er overal entertainment is voor jong en oud. Vandaag staat er een relax dag op het programma waarbij we in de loop van de dag nog naar een andere outlet gaan en eindigen opnieuw in Disney Springs voor de laatste souvenirs. Morgen rijden we naar Tampa pm een bezoek te brengen aan het pretpark Busch Gardens. En woensdag rijden we naar Miami Beach waar we een laatste nacht slapen en ook nog een bezoek brengen aan de Everglades. Nog genoeg leuks op het programma dus.
04 Maart 2019 - 11:17
Avatar:
Wat maken jullie weer veel mee. Creating Great Memories! In 1984 en 2001 zijn we hier ook geweest. Wordt dus eigenlijk tijd om weer eens die kant op te gaan! Herinner Je Gisteren, Droom Van Morgen, maar LEEF VANDAAG! Doen jullie goed! De laatste dagen! En met Busch Gardens, Miami en de Everglades natuurlijk nog genoeg te zien! Enjoy!