Zon, zee en strand - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Davy Stam - WaarBenJij.nu Zon, zee en strand - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Davy Stam - WaarBenJij.nu

Zon, zee en strand

Blijf op de hoogte en volg Davy

30 Mei 2018 | Mexico, Playa del Carmen

Afgelopen maandag hebben we een tweede bezoek gebracht aan Xcaret. Nogmaals door de ondergrondse rivier, in een hangmat aan het strand, alle mooie plekjes op de gevoelige plek vastleggen en genieten. Aan het eind van de middag besluiten we het park te verlaten en op te gaan naar de afsluiter van het Mexico deel van onze reis. Binnen tien minuten komen we aan bij Hotel Colibri Beach in Playa del Carmen. Dit knusse hotelletje heeft kamers met een hangmat naast het strand. Ook is de grootste uitgaans-, restaurant- en souvenirstraat Avenida 5 slechts één blok van ons vandaan. Ideaal gelegen dus en het is hier ook prachtig. Bij aankomst bleek het autoverhuurbedrijf vanochtend langs geweest te zijn. Die waren in de war met de dagen. Met behulp van de receptioniste ook weer geregeld en we gaan direct de auto klaar maken voor de afgifte van dinsdag.

Dinsdag en woensdag hebben we vooral genoten van het prachtige weer. Vreemd omdat iedere dag regen en thunderstorms worden voorspeld en wij de hele dag kunnen genieten van een stralende zon. Af en toe even eten en drinken bij beachclub Lido welke aan ons hotel vast zit en lekker over het strand wandelen. Een ideale plek om op te laden voor het tweede deel van de vakantie. Morgen zal het ook nog hangen zijn op het strand en in de hangmat en vrijdag zullen we via Mexico City vliegen naar Canada waar momenteel in de Rocky Mountains een sneeuw alarm is. Een groter contrast is niet voorstelbaar.